onsdag 31. mai 2017

Bjørgvin Marknad

Kommande helg på Hordamuseet!


No til helga er det dags for marknad på Hordamuseet på Stend igjen. Den årlege viking- og middelaldermarknaden arrangert av ildsjeler i miljøet har noko å få med seg for heile familien. Der er vikingar frå store delar av europa, mest skandinavia, som kjem for å selge varene sine, utøve handverk, slåss eller bare slappe av rundt eit bål med likesinna. 
Av publikumsaktivitetar fristast det med blant anna vikingmat, bueskyting, lære å slåss på vikingvis, møte ein vikingsmed, høre på runeforedrag og ridng på islandshest. 
  
Om du er i området eller vurderar å være i området anbefalast dette arrangementet. Her er lenke til Bjørgvin Marknad sine sider, men oversikt og vegbeskriving. 


Vi i Bjørgvin Handverkslag vil være på plass og demonstrere ei rekke handverk; vi har plantefarging, skomaker, buemaker, brikkevev, hornskeier, syarbeid, smed og trearbeid. I tillegg til salg av diverse handlaga produkt. 
Vi vil ha vår lille sone der vi vil ha bål og demonstrering, samt salgsbod. Kom gjerne innom for ein prat!

Eg har ikkje veldig mange bilder å leggje ut her no, men legg ved dette som er ein liten del av vår førebuing. Vi skal jo lage maaaaaat!Eg tok veldig få bilder (atter ein gang), men her er eit eg syns blei bra. Beskriving på Instagram.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ris/ros/forespørsel, kjør på!